İstanbul’un Her Yerine Mevlüt Pilavı

     İSTANBUL’UN HER YERİNE MEVLÜT PİLAVI

Usta Pilavcı olarak İstanbul’un Her Yerine Mevlüt Pilavı yolluyoruz. Böylesi önemli günlerinizde işleri bize bırakın. Usta Pilavcı olarak size en kaliteli ve en hijyenik şartlarda hizmet vermekteyiz. İstanbul’un her noktasına sizin istediğiniz saatte ve sıcak şekilde pilavınızı teslim etmekteyiz. Firma olarak temel prensibimiz kaliteli malzeme kullanımı ve hijyen konusudur. İşinde uzman personel ve aşçılarımızla hizmetimize ve lezzetimize son derece güvenmekteyiz.

Pilavlarımızı tereyağlı olarak yapmakta olup sade pilavlarda 150 gr porsiyonlar kullanmaktayız. pilav için kullandığımız tavuk etleri net 100 gr olacak şekilde, kırmızı eti ise net 60 gr veya net 100 gr olacak şekilde sunulmaktadır. Kullandığımız gramajlar şirket politikamız gereği uygun görülen gramajlar dır, şayet bu gramajlardan az veya çok olmasını isterseniz sizin belirleyeceğiniz gramajlarda menülerde oluşturabilmekteyiz. Ayrıca menü olarak tercihlerinizde pilav + ayran + tatlı ve set çatal kaşıkla tek kişilik porsiyon ambalajlarda size ulaştırmaktayız. Ayran olarak “İçim” ayran kullanmakta olup, tatlı olarak “İrmik Helvası, Baklava, Tulumba ve Şekerpare” seçenekleri sunmaktayız.

Usta Pilavcı olarak mevlüt, düğün, organizasyon, davet, gün yemekleri ve pilavları hizmeti sunmaktayız. Bize 0554 439 55 99 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.