Mevlüt Pilavı Bizim İşimiz

Usta Pilavcı olarak Mevlüt Pilavı Bizim İşimiz. Firma olarak kendimize sizlere en iyi hizmeti vermeyi ilke edindik. Bunun için 20 yıldır bu işle uğraşan aşçılarımızla çalışmaktayız. lezzetimize ve kalitemize son derece güvenmekteyiz. İstanbul’un her yerine istediğiniz saatte ve sıcak bir şekilde siparişlerinizi teslim etmekteyiz. Firma olarak 7/24 sizlere hizmet sunmaktayız. Sizin için özel olduğunu düşündüğümüz bu günlerinizde aksilik yaşanmaması ve misafirlerinize sizi mahçup ettirmemek için elimizden geleni yapmaktayız.

Menülerimizi sürekli güncelleyip sizlere daha fazla çeşit ve olanak sunmak için her geçen gün ürün geliştirme birimimizde çalışmaktayız. Mevlüt pilavı ve yemeği,Düğün pilavı ve yemeği,Organizasyon pilavı ve yemeği,Cenaze pilavı ve yemeği konusundan sizlere hizmet vermekteyiz. Gönül rahatlığı ile bize güvenebilirsiniz.

Usta Pilavcı olarak menülerimizde kullandığımız ürünler son derece kaliteli ve güvenlidir. Öncelikli hedefimiz hizmet vermek bu hizmeti verirken de kalite ve hijyenden asla taviz vermemektir. Yine menülerimizde kullandığımız kırmızı ve beyaz etler helal kesimli bilindik markalardır. Kullandığımız ürünlere www.ustapilavci.com adresindeki markalarımız bölümünden bakabilirsiniz.

Bize 0554 439 55 99 numaralı telefonumuzdan 7/24 ulaşabilirsiniz.